Website voor en door de Molenhoeknaren

Het is de bedoeling met deze site onze inwoners en sympathisanten van de Molenhoek Deerlijk de mogelijkheid te geven mee te laten genieten van de vele herinneringen die tijdens de Ter Meulen gelegenheden vastgelegd worden.

"Molenhoek kermis" op de Molenhoek

Paardenkoers

"Molenhoek kermis" op de Molenhoek

Een reeds jarenlange traditie waarbij elke molenhoeknaar, oud-molenhoeknaar, vriend en kennis op aanwezig is. Dit is een weekend vol ambiance en gezellig samen zijn.  Deze start op vrijdag avond met de kaarting gevolgd op zaterdag met diverse activiteiten gaande van wandeltochten, straatspelen, zoektochten, enz…. voor iedereen wat wils.  Op zaterdag avond zijn er optredens met iets extra voor de deelnemers aan de activiteiten.  Op zondag de getrouwe paardenkoers die uitgegroeid is tot een familie gebeuren.  Ook niet te vergeten onze jaarlijks gekende KOPPELKOERS. Het weekend wordt afgesloten met een namiddag voor de senioren in de Wieke.

 

Foto’s bekijken …… ga naar de Fotogalerij

Kermisfolder

Koppelkoers

Op de hoogdag van Molenhoekkermis hebben we op de zondagnamiddag onze allomgekende paardenkoers met de verschillende rennen.  Hieronder houden we onze jarenlange traditie van onze “koppelkoers” in ere.  Ben je sportief, hou je van een uitdaging, schrijf je alvast in voor deze koers, Leute en plezier verzekerd, de deelnemers lopen een halve ronde.  Er is zoals bij de andere rennen een mooie prijnzenpot voor deze koppelkoers.

Inschrijven is noodzakelijk en kan via onderstaande knop.
(Deelname is gratis)

LET OP : Minimum leeftijd 18 jaar oud !!!