Website voor en door de Molenhoeknaren

Het is de bedoeling met deze site onze inwoners en sympathisanten van de Molenhoek Deerlijk de mogelijkheid te geven mee te laten genieten van de vele herinneringen die tijdens de Ter Meulen gelegenheden vastgelegd worden.

Onze activiteiten

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie op de Molenhoek is een jaarlijkse traditie die GRATIS wordt aangeboden aan alle inwoners van de molenhoek, oud-molenhoeknaren, en sponsors.

Ter Meulen Noene

Ter Meulen Noene

“Ter Meulen Noene”  Door velen al gekend voor een gezellige zondag met vrienden en familie. aperitief, BBQ, koffie, gebak. Deze Ter Meulen Noene gaat door elke eerste zondag van juli.

Paardenkoers

Molenhoek Kermis

Een reeds jarenlange traditie waarbij elke molenhoeknaar, oud-molenhoeknaar, vriend en kennis op aanwezig is. Dit is een weekend vol ambiance en gezellig samen zijn.

Rommelmarkt

Rommelmarkt

“Molenhoek Rommelmarkt”, is één van de mogelijke activiteiten op ons jaarlijks “Molenhoek Kermis weekend” Door het succes van wat een éénmalige editie zou zijn …..

Molenhoek Folklore stoet

Molenhoek Stoet

Om de 6 jaar wordt op de Molenhoek Deerlijk een Folklorestoet gehouden. Telkens wordt er een thema opgedragen aan de deelnemers. Iedereen kan hieraan deelnemen. 

Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Reeds enkele jaren krijgen we op de Molenhoek bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Dit feest wordt aangeboden aan alle kinderen van de Molenhoek.